Kennissessies in Rotterdam en Haarlem

Veel financieel adviseurs wíllen hun klanten wel begeleiden bij de groei van hun vermogen maar twijfelen over hun eigen kennis en de juridische grenzen van vermogensadvies. Wanneer is het bespreken van beleggingsmogelijkheden advies? Wat is er precies mogelijk op het gebied van beleggen? Tot hoever reikt de zorgplicht? Speciaal over deze onderwerpen organiseert Advies-Check kennissessies voor financieel adviseurs.

Kennissessies in Rotterdam en Haarlem

Na de eerdere succesvolle kennissessies zijn nieuwe kennissessies ingepland. De eerstvolgende sessie is op woensdag 28 september in Rotterdam. Twee weken later is de beurt aan Haarlem, waar op woensdag 11 oktober de volgende kennisbijeenkomst plaatsvindt.

Inhoudelijk programma gericht op kennisoverdracht

Advies-Check heeft met Think ETF’s, Lindenhaeghe en Nationale-Nederlanden als kennispartners een interessant ochtendprogramma samengesteld. Het doel is om financieel adviseurs concrete handvatten te geven voor het gesprek met hun klanten over beleggen. Kennisoverdracht staat daarbij centraal, samen met praktische tips voor het adviesgesprek.

Lees hier wat de pers schreef over de eerdere kennissessie van Advies-Check.

Aantal deelnemers gemaximeerd

Omdat de sessies bedoeld zijn voor interactie en kennisoverdracht kunnen maximaal 50 financieel adviseurs deelnemen aan de kennisbijeenkomst. Het volledige programma vind je hier.