Veel belangstelling op FFP Congres

advies-check_ffp_congres_1000

Het was dringen geblazen in de presentatieruimtes van de breakout sessies van Advies-Check tijdens het FFP Congres van donderdag 6 oktober. Alle 4 sessies die we gaven, zaten vol. Het was duidelijk dat veel financieel planners belangstelling hebben voor een objectieve tool waarmee ze klanten verder kunnen begeleiden bij de groei van hun vermogen.

Dirk de Vlaam nam de toehoorders allereerst mee in de noodzaak van een objectief overzicht van alle beleggingsoplossingen die passend zijn voor een klant. Veel consumenten hebben geen tijd, zin of interesse om zelf te gaan beleggen. Maar beleggen kan wel helpen om financiële doelen zoveel mogelijk te bereiken. Een kant-en-klare beleggingsoplossing is dan een mogelijkheid. Maar hoe krijg je het inzicht en overzicht in alles wat er voorhanden is.

De Vlaam legde vervolgens uit hoe met de vergelijkingstool van Advies-Check inzicht kan worden verkregen in de verschillen en overeenkomsten tussen de diverse beleggingsoplossingen per risicoprofiel. De aanwezigen kregen een korte demo van de werking van de tool.

Klik hier voor de presentatie van Advies-Check tijdens het FFP Congres van donderdag 6 oktober 2016.