ADVIES-CHECK UP – nieuwsbrief 5 oktober 2016

Open brief aan financieel adviseurs en financieel planners
28 september 2016

Wij hadden u niet als doelgroep voor ogen toen we Advies-Check ontwikkelden. We wilden ons richten op uw klanten. Op de consument die twijfelt over beleggen maar geen tijd, zin of kennis heeft om zich echt te verdiepen. Voor wie een kant-en-klare beleggingsoplossingen prima geschikt is, maar die niet weet welke. Voor díe consument maakten wij onze vergelijkingstool. We zijn tot inkeer gekomen. Want onze tool is er voor ú.
Lees meer →

Aandacht voor vermogensopbouw helpt klant én adviseur
22 september 2016

De toekomstbestendigheid van het verdienmodel van financieel adviseurs blijft een hot topic. Maar hoe zit het met de toekomstbestendigheid van hun advieswerkzaamheden? Sluit de advisering van nu wel aan bij de klantbehoeften van de toekomst?
Lees meer →

William van der Maas
26 september 2016

William van der Maas, werkzaam bij IVV Instituut voor Vermogensopbouw, vertelt over zijn ervaringen als financieel adviseur.

“Ik noem mijzelf ook wel eens een financiële privéchauffeur.”
Lees meer →

Robo-adviseur, rivaal of bondgenoot?
20 september 2016

Als je de hype rond fintech mag geloven, is de financiële adviseur van vlees en bloed binnenkort volstrekt overbodig. Robo-adviseurs nemen de boel over. Of wordt de soep niet zo heet gegeten als ie wordt opgediend?
Lees meer →

AFM: vergelijkingswebsites zijn geen beleggingsadviezen
6 september 2016

Wat mag wél en niet bij beleggingsadvies? De AFM schept met de ‘Leidraad kwalificatie innovatieve dienstverlening’ duidelijkheid en is een must read voor elke adviseur die overweegt vermogensadvies te geven.
Lees meer →

SAVE THE DATE! – 16 november 2016
26 september 2016

Op 16 november 2016 organiseert Advies-Check in Leiden een kennissessie voor financieel adviseurs, accountants en belastingadviseurs over de do’s en don’ts bij vermogensopbouw.
Lees meer →

Index People aan het woord
22 september 2016

Elke maand een bank of vermogensbeheerder aan het woord over hun beleggingsoplossing.

Index People: “Wij zijn één van de weinige partijen die niet proberen om ‘de markt’ te verslaan.”
Lees meer →

FFP_Congres_2016_Advies-Check

FFP Congres – 6 oktober 2016
22 september 2016

Advies-Check is partner van het FFP Congres op 6 oktober 2016 om te laten zien hoe de financiële planners van de toekomst hun klanten kunnen begeleiden bij de groei van hun vermogen.
Lees meer →